Deze commissie is in het leven geroepen om korte reizen naar het buitenland te organiseren. Momenteel zijn de leden druk bezig met het plannen van de volgende reis in november, ‘like’ de Subliem Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. De eerste reis die de TripCie heeft georganiseerd was een groot succes.

Trip Commissie

De TripCie bestaat uit

Lune van Zwolle (bestuursverantwoordelijke)
Puck Schagen (voorzitter)
Merel Zijlstra (secretaris)
Fabian Binnendijk (penningmeester)

Olivier de Boer
Geert van der Vossen
Kee van Gerwen
Helen Verkade

Okke Meinema

Greep uit de succesvolle activiteiten van de TripCie door de jaren heen:

Gent

Samen met 22 Subliemers ging de TripCie in 2019 met de Privèbus naar Gent. In Gent zijn verschillende tours door de stad gegeven, hebben wij gevaren, bezochten we een kasteel en zijn we na het spelen van het TripCie drankspel doorgegaan tot in de vroege uurtjes.

Sofia

In April 2018 heeft de TripCie een reis georganiseerd naar Sofia. Nog nooit waren de drankjes zo goedkoop tijdens het uitgaan, was er een speciale verdieping voor Subliem in het Hostel en was er een unieke graffiti tour door de stad.

Hamburg

Herfst 2019 ging de TripCie met een groep Subliemers naar Hamburg. Met de trein reisden ze af naar het bruisende Hamburg om daar een weekend vol drankjes, hamburgers, Duitse braadworsten en eindeloos veel gezelligheid te beleven!