De FeestCie is de commissie die, zoals de naam al doet vermoeden, alle feesten organiseert voor Subliem. De meeste feesten worden georganiseerd in samenwerking met andere studieverenigingen op de VU. 

Feest Commissie

De FeestCie bestaat uit

Wiebe Jansen (Bestuusverantwoordelijke)

Claire Bosman (Voorzitter)

Reno Verdel (Penningmeester)

 

 

 

Annika Lundgren (Secretaris)

 Stijn Alting Siberg (Algemeen Lid)

 

 

Greep uit de succesvolle activiteiten van de FeestCie door de jaren heen:

Openingsfeest Subliem

Het openingsfeest op 18 september 2019 was een groot succes. Alle eerstejaars konden kennismaken met het feestgedrag van de ouderejaars in de Surprise Bar!

SSSA

Samen met Storm, Salus en Anguilla organiseert Subliem het jaarlijkse SSSA feest, en op 20 januari was het weer zover. Het thema was Dirty Disney en het vond plaats in de Escape Deluxe!

Gala

Samen met Kraket, Salus, Mens, SABA en Anguilla organiseert Subliem het jaarlijkse gala. Deze keer was het thema Rise and Shine: an evening of glitter and glamour. Iedereen kwam op zijn allermooist naar de Melkweg en het was een super geslaagd feest!

Dies Natalis

Op deze feestelijke activiteit viert de vereniging haar verjaardag. Een groot feest waar de VVV’tjes vaak ook mogen meegenieten. Afgelopen jaren hebben we  dit gevierd in de disco dolly, met boottochtjes over de Amstel en ook dit jaar zal er weer een vet programma worden voorgeschoteld.